tentang kami


Ditubuhkan pada tahun 2013 YI GUI membawa perabot kilang mengkhususkan diri dalam perniagaan perabot LED moden, yang sebahagian besarnya dilindungi oleh LED kerusi, Meja LED, sofa LED, LED bunga periuk serta bar LED, LED lampu dan lain-lain.


Kita mempunyai mesin bola teracu terbesar di selatan China, jadi kita boleh memenuhi clientsand #39; keperluan dan tawaran khusus produk. Dan kami terus membangunkan baru dituang untuk mencipta produk baru yang diterangi.


Dengan menyepadukan Reka bentuk, pembuatan, pengeluaran dan penjualan dan eksport, kami menawarkan perkhidmatan setempat. Dengan pemeriksaan produk yang ketat dan prosedur-prosedur kawalan dan bahan mentah yang berkualiti tinggi, kami menawarkan produk yang berkualiti tinggi. Dengan kerjasama yang baik rakan yang berhampiran kami, kami menawarkan penghantaran cepat.


Jika anda berminat untuk produk-produk kami, sila tidak teragak-agak untuk menghubungi kami. Kami berharap untuk menjalinkan hubungan perniagaan yang baik dengan anda. Menyambut lawatan anda ke kilang kami. Jika ada apa-apa yang boleh kita lakukan untuk anda, kita akan menjadi lebih daripada gembira untuk melakukannya.