Gaya Moden Mirror Starlit 3 D Led Tarian Lantai / dipimpin Tarian Lantai Untuk Perkahwinan / acara / parti

Gaya Moden Mirror Starlit 3 D Led Tarian Lantai / dipimpin Tarian Lantai Untuk Perkahwinan / acara / parti

Lantai tarian yang diketuai dengan pengawal perubahan kesan yang berbeza

Maklumat produk

2015New model cermin 3d dipimpin starlit lantai tarian / pimpin lantai tarian untuk perkahwinan / acara / parti dengan wifi / DMX / tanpa wayar jauh
1. kekuatan tinggi kaca terbaja
2. rangka bingkai, perumahan ABS, flameproof PCB
3.strong, kalis air

2015New model cermin 3d dipimpin starlit lantai tarian / lantai tarian yang diketuai untuk perkahwinan / acara / parti dengan wifi / DMX / wayarles jauh Butiran:

1. Contoh: sampel lantai tarian yang dipimpin secara interaktif boleh didapati.

2. lantai tarian yang dipimpin interaktif, gred kalis air: IP67

3. lantai tarian yang dipimpin interaktif, satu batang tunggal menanggung tekanan 300KG
4. lantai tarian yang dipimpin interaktif, jalankan program luar talian apabila fail dimuat turun ke pengawal atau kawalan hidup dalam talian

5. Sijil: lulus ujian CE.FCC.RoHS.IP67.

2015New model cermin 3d yang memimpin bintang lantai tarian / lantai tarian yang diketuai untuk perkahwinan / acara / parti mempunyai model berikut untuk memilih:

1. bekalan kuasa BC-001FAC AC100-240V
2. Bekalan kuasa BC-001FDC DC24V (mematuhi sijil UL)


Soalan Lazim

Bilakah saya boleh mendapatkan harga?

 

Kami biasanya memetik dalam masa 12 jam selepas kami mendapat pertanyaan anda. Jika anda sangat mendesak untuk mendapatkan harga, sila hubungi kami dengan + 86-1 3049148327  

  

Adakah sampel anda percuma atau memerlukan kos?

 

Ia bergantung kepada kes itu. Secara amnya, ia memerlukan kos sampel dan mengutip barang. Semua pihak memaklumkan bahawa semua kos dan kos pengangkutan boleh dikembalikan kepada anda selepas tempahan dibuat. Anda dialu-alukan untuk menghantar e-mel kepada kami untuk menyemak.

 

Adakah terdapat jaminan waranti?

Semua produk LED yang dijual dilindungi oleh jaminan selama 12 bulan dan bermula dari tarikh pembelian pada invois anda.

 

Kenapa harga anda lebih tinggi daripada pembekal lain?

 

Kualiti produk bergantung pada kesan pencahayaan, Jika anda dapat membandingkan dengan produk lain, anda akan mendapati kesan pencahayaan kami lebih baik daripada pembekal lain, cahaya mencapai bahagian atas produk, yang banyak kilang tidak dapat dilakukan.

 

Berapa lama saya boleh mengharapkan untuk mendapatkan sampel?

 

Ia akan siap untuk penghantaran dalam 7-15 hari. Sampel akan dihantar kepada anda secara nyata. Anda boleh menggunakan akaun ekspres anda sendiri atau prabayar kami jika anda tidak mempunyai akaun.

 

Bagaimana dengan masa utama untuk pengeluaran besar-besaran?

 

Terus terang, ia bergantung kepada kuantiti pesanan dan musim yang anda buatkan pesanan itu. Umumnya, kami mencadangkan agar anda memulakan pertanyaan 60 hari sebelum tarikh anda ingin mendapatkan produk di negara anda.

 

  Bolehkah anda membuat reka bentuk untuk kami?

Ya, kami mempunyai pasukan profesional yang mempunyai pengalaman yang kaya dalam mencetak rekaan, sistem pencahayaan yang sedang berkembang dan pembuatan. Sila beritahu kami idea anda dan kami akan membantu untuk melaksanakan idea anda menjadi item yang sempurna.

Anda boleh membayar yuran pencetakan dan memiliki acuan sendiri atau kami boleh bekerjasama pada pencetakan.

Sepasang:Kerusi Bar Kerana Kegunaan Khusus Dan Pemimpin LED Penampilan Moden Seterusnya:Tirai Dalaman Memimpin Dalaman / peringkat latar belakang yang dipimpin tirai Cahaya Tahap

Siasatan