Jalur berwarna-warni LED lampu menjual kelab malam Jadual LED RGBW penggunaan Jadual berwarna-warni untuk parti atau majlis perkahwinan atau guna Coffee Shop

Jalur berwarna-warni LED lampu menjual kelab malam Jadual LED RGBW penggunaan Jadual berwarna-warni untuk parti atau majlis perkahwinan atau guna Coffee Shop

Mengikut keperluan pelanggan, kami boleh assit untuk mendapatkan laporan-laporan ujian yang ditetapkan untuk produk dan laporan audit kawasan kilang.

Maklumat produk

Jadual kelab malam jualan LED RGBW berwarna-warni Jadual digunakan untuk parti atau majlis perkahwinan atau kedai kopi penggunaan lampu berwarna-warni LED jalur


Butir-butir ringkas

membawa bar jadual untuk dijual

Jenis:

Bar perabot

Kegunaan tertentu:

Bar Jadual

Penggunaan am:

Perabot komersial

Bahan:

Plastik

Rupa:

Moden

Dilipat:

tidak

Saiz:

60*52*76

Tempat asal:

Guangdong, China (tanah besar)

Jenama:

YI GUI

Nombor model:

YG086

kalis air:

IP64-68

pengisian masa:

4-5 jam

masa bekerja:

8-10 jam

Persijilan:

CE. ROSH

LED:

RGB 5050

jangka hayat:

50000 jam

kawalan:

jauh, wifi, IR stylem

bahan:

plasticandamp; membawa


Andamp pembungkusan; Penghantaran

Butir-butir bungkusan:

Pakej Standard eksport selamat atas setiap kadbod

Detail penghantaran:

Dihantar dalam masa 3 hari selepas pembayaran


Gambar terperinci produk

Spesifikasi dan parameter

Mana harus menggunakan:

1, Taman-Taman dan kawasan-kawasan awam lain yang mencipta Khas suasana di Hotel.

2, Bilik, halaman peribadi, Restoran dan kelab malam.

3, acara/parti/produk, pelancaran/pameran, paparan/runcit, memaparkan upacara dan korporat paparan/perkahwinan.


Pasaran kita

Ditubuhkan pada tahun 2013 YI GUI membawa perabot kilang mengkhususkan diri dalam perniagaan perabot LED moden, yang sebahagian besarnya dilindungi oleh LED kerusi, Meja LED, sofa LED, LED bunga periuk serta bar LED, LED lampu dan lain-lain.

Kami telah menjual kami proudcts ke seluruh dunia, maka semua produk kami boleh disesuaikan dengan pasaran tempatan anda. Kami memberi jaminan bahawa anda boleh menggunakan produk tersebut tanpa sebarang masalah sebaik sahaja anda mendapat mereka.

Kami menyediakan betul pasang untuk pengecas untuk pasaran yang berbeza, bekerja voltan 110v-240v:


Syarat perdagangan:

1. pembayaran: T/T

2. Mendahului masa: contoh: 5 hari bekerja;

3. penghantaran penghantaran sebut harga boleh didapati di bawah permintaan anda.

4. penghantaran port: port Guangzhou atau Shenzhen, tanah besar China.

5. diskaun: diskaun berdasarkan kuantiti pesanan.


Pasukan kami:


Pertanyaan:

Pertanyaan pertama anda akan menjadi maklum balas dalam tempoh 12 jam. Kami akan membimbing anda untuk memilih penyelesaian yang betul berdasarkan permohonan anda.


Menghasilkan masa:

Selepas mendapatkan model yang ditetapkan dan pembayaran anda mengesahkan, kami akan menyediakan barangan berdasarkan pesanan anda di 5 ~ 15 hari. Dalam tempoh ini, kita akan terus berhubung dengan anda untuk memaklumkan berita untuk pengeluaran.


Jaminan:

kami akan memberi waranti 1 tahun dan sokongan teknologi lama dan selepas penjualan Perkhidmatan. Dalam masa 1 tahun, kami akan memberi percuma bahagian untuk Ber perubahan bagi bahagian-bahagian yang rosak. Lebih daripada 1 tahun, kami hanya mengenakan kos metatarsi mentah.


Perkhidmatan OEM

Kami ada yang kuat Randamp; D pasukan dengan andamp pereka kita sendiri; sculptors, kami juga mempunyai kilang acuan kita, menyesuaikan produk seperti customerand #39; s idea atau lukisan.


Contoh Perkhidmatan

Menyediakan sampel untuk Baca review sebelum meletakkan perintah. Sesetengah item mungkin dikenakan mengikut kuantiti dan nilai.


Perkhidmatan Audit dan ujian

Mengikut keperluan pelanggan, kami boleh assit untuk mendapatkan laporan-laporan ujian yang ditetapkan untuk produk dan laporan audit kawasan kilang. Kos boleh negociated mengikut produk dan kuantiti yang akan ditempah.


Perkhidmatan penghantaran

Menyediakan perkhidmatan untuk kapal terkini, penyatuan barang-barang, pengisytiharan Kastam, penghantaran dokumen penyediaan dan penghantaran pelabuhan perkapalan.


Dengan bantuan teknologi canggih dan peralatan, elektronik Yigui adalah salah satu pengeluar profesional dan pembekal lampu berwarna-warni jalur diketuai menjual kelab malam mendahului Jadual rgbw jadual yang berwarna-warni digunakan untuk parti atau majlis perkahwinan atau kegunaan kedai kopi di China. Sila yakin untuk membeli atau borong diskaun dan murah perabot LED dibuat di China dari kilang kami.

Sepasang:Kerusi ajaib Cube kalis air lampu LED yang berwarna-warni untuk kegunaan luaran kerusi plastik LED boleh dicas semula Bar alat kawalan jauh Seterusnya:Kerusi kalis air sampel kelab malam menjual rumah Taman puncak tinggi parti DIKETUAI berwarna-warni terang kerusi parti kerusi plastik

Siasatan