LED Ice Bucket Adakah Pilihan Baik Untuk Bar Dan Tempat Lain

- Oct 27, 2017-


Ember ais LED adalah baldi ais kapasiti besar yang baru dibangunkan, anda boleh memegang 8 wain merah, 6 champagne, bir ais 12 yang kecil, KTV, bar, koktel pada ember ais yang diperlukan, anda boleh mencetak semua jenis logo untuk mengukuhkan keindahannya .

Ember ais LED dengan tetapan cahaya warna penuh RGB, kawalan jauh boleh dicas semula Icebucket LED boleh menukar warna! Reka bentuk yang indah ini memberikan gaya yang kuat tetapi kecantikan yang harmoni, bar, malam, KTV, pesta, kelab swasta Icebucket LED dan tempat-tempat lain adalah pilihan yang baik!

Bahan: Akrilik / PS / SAN / ABS

Warna: telus, hijau, merah, kuning dan lain-lain

Kapasiti: 12.0L

Saiz: L40.5xW28xH24cm

Berat: 1600G

Pembungkusan: beg 1pcs / plastik, 10pcs / kotak

Saiz kadbod: 42.5x30x52cm

Boleh menjadi kawalan jauh inframerah LED ais lampu lampu warna untuk memilih, Icebucket LED seperti merah, hijau, biru, putih, ungu dan lain-lain 16 jenis cahaya.

2 boleh disesuaikan fungsi lampu kawalan muzik, LED fungsi telefon bimbit Icebucket WIFI, fungsi kawalan DMX, fungsi kawalan cerdas lampu.

3 bateri yang boleh dicas semula litium-ion terbina dalam, mengecas 4-6 jam, boleh menyalakan 8-12 jam, jika masa cahaya mempunyai keperluan khas, LED Icebucket tetapi juga masa yang lebih lama untuk memudahkan pergerakan bebas produk.

4 paras kalis air untuk IP65, hujan hujan sama sekali tidak ada masalah.


Sepasang:tidak Seterusnya:Meja LED Dengan Proses Pembuatan Khas