Lampu Peringkat LED Main Peranan yang Lebih Penting

- Oct 27, 2017-


Lampu pentas LED adalah jenis lampu peringkat, manik lampu LED sebagai sumber cahaya yang digunakan untuk pencahayaan panggung jenis lampu baru, dengan teknologi LED untuk memperbaiki dan mengurangkan kos lampu teknologi LED akan berada di tahap pencahayaan industri Peranan yang lebih penting.

Peringkat penggantian pencahayaan panggung LED Dalam penggunaan yang sama dengan sumber cahaya peringkat tradisional, pencahayaan tahap panggung LED mencerminkan: perlindungan alam sekitar rendah karbon, penjimatan tenaga, jangka hayat, menjadikan pasaran mudah menerimanya. Terutama dalam keadaan komersial, memberi perhatian kepada kelebihan kualiti produk. Tahap tahap utiliti pencahayaan LED peringkat pada peringkat terakhir berdasarkan pasaran untuk produk pencahayaan peringkat LED mempunyai pengiktirafan dan penerimaan tertentu. Pencahayaan pencahayaan tahap LED perlindungan alam sekitar, saiz kecil, LED Tahap Cahaya kebolehpercayaan yang tinggi dan ciri-ciri lain secara beransur-ansur diserlahkan. Industri pencahayaan juga akan menjadi semakin banyak ruang aplikasi pembangunan, cahaya tidak lagi hanya memainkan peranan dalam pencahayaan, dengan pembinaan kebudayaan di bandar semakin meningkat, Lampu Peringkat LED jalan-jalan telah diletakkan lanskap pencahayaan.

Oleh itu, pengeluar memberi tumpuan kepada kelebihan aplikasi reka bentuk. Fasa pencahayaan tahap pencahayaan pencahayaan tahap LED Dengan pembangunan teknologi baru seperti Internet, lampu panggung LED sebagai industri semikonduktor, juga akan menangkap kereta api berkelajuan tinggi ini, untuk memainkan ciri-ciri yang dikawal tinggi. Lampu Peringkat LED Dari keluarga ke hiburan, dari bar ke pusat perniagaan dan rekreasi, dari KTV ke kelab malam, dari lampu bantuan ke lampu utama, dengan kawalan cerdas sistem lampu panggung LED akan membawa tahap yang lebih tinggi perkhidmatan manusia. Industri pencahayaan LED tahap juga akan menjadi pengeluaran produk, untuk merekabentuk produk, LED Light Stage untuk memberikan penyelesaian keseluruhan kursus.

Prestasi lampu pentas LED dan teknologi LED adalah hampir sama, warna-warna yang kaya, merah, hijau, biru tiga warna boleh dicampur 16.7 juta warna yang berbeza. Kuasa rendah, voltan pemacu yang rendah, kecekapan bercahaya yang tinggi, penjimatan tenaga. Selamat tanpa radiasi, tiada UV. Jangka hayat yang tinggi, kehidupan teori sehingga 100,000 jam, berbanding lampu panggung tradisional, lampu pentas LED pada 2014 dengan harga pasaran tinggi.

Aplikasi lampu panggung LED

Aplikasi pencampuran warna dan warna yang paling biasa, lampu par LED, cahaya pelakon, mesin basuh dinding, yang biasa digunakan dalam persembahan panggung yang besar, pesta, konsert, persembahan luar, kejuruteraan lampu bandar, hiasan bangunan dan sebagainya. Penggunaan lampu corak, lampu, lampu ajaib, lampu kekwa, Lampu Peringkat LED yang paling banyak digunakan dalam persembahan dalaman, hiburan, seperti bar, disko, dewan tarian, bilik KTV dan sebagainya. Kesan hiasan permohonan, bar cahaya, tali pinggang, lampu penyaluran, tirai bintang, dan lain-lain, yang biasa digunakan dalam hiasan perayaan, hiasan bangunan, dekorasi panggung dan sebagainya.


Sepasang:Meja LED Dengan Proses Pembuatan Khas Seterusnya:LED periuk membuat malam hitam tidak lagi hanya