Meja LED Boleh Diterbitkan Lampu Berwarna-warni

- Sep 30, 2017-

Meja LED merujuk kepada jam biasa yang dilengkapi dengan lampu LED, boleh menghantar jam tangan berwarna-warni. Di sini untuk bercakap tentang jadual LED terutamanya merujuk kepada tali silikon dengan lampu LED jam tangan LED, dibahagikan kepada jam tangan kuarza silikon LED dan bentuk elektronik silikon LED. LED menonton jam tangan yang lain perbezaan terbesar adalah bahawa pergerakan di dalam jam tangan dengan lampu LED dan paparan LED, LED Jadual fungsi utama adalah paparan LED.

Arahan meja LED: Meja LED dan LCD menonton prinsip yang sama, tetapi hanya dengan masa paparan LED, masa dengan paparan kristal cecair. Butang, biasanya kunci masa yang panjang, masukkan keadaan 'set', dan kemudian tekan butang untuk melaraskan masa, abaikannya untuk masa yang lama, Jadual LED ia kembali semula ke keadaan masa.

LED menonton jam tangan yang lain perbezaan terbesar ialah pergerakan di dalam jam tangan dengan lampu LED dan paparan LED, fungsi utama adalah paparan LED.

Meja LED dari kategori boleh dibahagikan kepada: LED elektronik bentuk, LED kuarza menonton, LED jeli meja, LED pat pat menonton, LED digital bentuk, meter tenaga LED.

Jadual LED bagaimana untuk menyesuaikan waktu terdapat dua cara:

kaedah satu:

1. Tekan butang secara ringkas, jam tangan bangun biasa menunjukkan skrin masa, kali ini tekan butang selama tiga saat untuk memasukkan kunci untuk menyesuaikan mod masa.

2. Setiap kali anda menekan butang sekali untuk menyesuaikan bilangan masa yang terkumpul, Tekan Meja LED dan tahan tiga saat untuk memasukkan pilihan penyesuaian seterusnya.

3. Laraskan susunan pilihan: Jam - "Minit -" Bulan - "Tarikh -" Tahun

Kaedah Dua:

1. Pasangkan USB ke komputer.

2. Di dalam cakera penyimpanan di dalam untuk membuat dokumen TXT teks, Jadual LED mengedit masa semasa dalam dokumen selepas menyimpan.

3. Selepas mencabut USB, jam tangan akan disegerakkan secara automatik pada masa hanya di dalam dokumen teks.

Penyelenggaraan meja penyelenggaraan dan pengetahuan penyelenggaraan. Apabila meja LED secara tidak sengaja menyentuh air, disarankan untuk mengeluarkan jam tangan, supaya tidak merosakkan (jam tangan silikon sebagai jam tangan fesyen harga rendah biasanya tidak menggunakan pergerakan kalis air yang tinggi); jangan menonton api berhampiran atau di tempat gelap Dari tempat, Jadual LED memberi perhatian kepada bateri penuaan kelembapan; seperti jam tangan yang mempunyai habuk, ketika berhadapan dengan air, ambil kain katun yang kering dapat dihapuskan. Dan untuk menarik perhatian orang lain, memilih yang paling sesuai dengan perangai mereka sendiri dan mempunyai reka bentuk yang canggih dari jadual LED adalah benar-benar perlu, yang mengejar ramai orang muda. Meja LED Beberapa orang mengatakan bahawa "lelaki tiga dimensi, tidak hanya mempunyai tarikan pesawat." Walau bagaimanapun, wanita terutamanya dalam hal ini. Wanita tidak pernah berpuas hati dengan haiwan, bagi mereka, hanya mempunyai meja LED tidak mencukupi. Hiburan pihak yang berlainan dan majlis-majlis penting, memilih memakai reka bentuk yang berbeza dari meja LED juga merupakan pilihan yang baik.


Sepasang:Jadual LED Memiliki Kelebihan Tahan Lama Seterusnya:Baldi Ice LED dengan warna cahaya yang berwarna-warni