Jadual LED Memiliki Kelebihan Tahan Lama

- Oct 17, 2017-


Meja LED kerana bergaya dan unik, warna penyokong yang berwarna-warni, disukai oleh orang asing, walaupun kita jarang berlaku di negara ini, tetapi jadual LED relatif kepada jam mekanikal rasmi, ia menyentuh perasaan yang lebih kasual dan sukan, sangat bergaya The Many orang yang baru sahaja bersentuhan dengan meja LED tidak tahu bagaimana untuk menggunakan, tetapi tidak tahu bagaimana untuk menala masa, maka siri kecil berikut untuk membawa jadual LED bagaimana menggunakan maklumat kemahiran yang berkaitan, lihat!

Meja LED merujuk kepada jam biasa yang dilengkapi dengan lampu LED, boleh menghantar jam tangan berwarna-warni. Di sini untuk bercakap tentang jadual LED terutamanya merujuk kepada tali silikon dengan lampu LED jam tangan LED, dibahagikan kepada jam tangan kuarza silikon LED dan bentuk elektronik silikon LED. LED menonton jam tangan yang lain perbezaan terbesar ialah pergerakan di dalam jam tangan dengan lampu LED dan paparan LED, fungsi utama adalah paparan LED

Meja LED dengan yang lain menonton perbezaan terbesar ialah pergerakan di dalam jam tangan dengan lampu LED dan paparan LED, fungsi utama adalah paparan LED. Meja LED terutamanya LED bentuk elektronik, LED kuarza menonton, LED jeli meja, LED pat pat menonton, LED digital bentuk, meter tenaga LED dan sebagainya.

Meja LED merujuk kepada jam biasa yang dilengkapi dengan lampu LED, boleh menghantar jam tangan berwarna-warni. LED menonton jam tangan yang lain perbezaan terbesar adalah bahawa pergerakan di dalam jam tangan dengan lampu LED dan paparan LED, LED Jadual fungsi utama adalah paparan LED. Jadual LED berbeza dari bentuk elektronik LCD tradisional, meja LED adalah masa cahaya paparan LED, jadi untuk menjimatkan tenaga dan penjimatan tenaga, melihat masa untuk menekan butang, cahaya kira-kira 3-4 saat, jangan melihat masa Mati keadaan, Jadual LED melihat cahaya pada keadaan, perasaan yang sejuk!

Prestasi jadual LED

Sumber cahaya LED boleh menggunakan jangka pendek LED pendek dan merah, hijau dan biru tiga warna, di bawah kawalan teknologi komputer untuk mencapai perubahan warna dan corak, Jadual LED adalah kawalan rawak "sumber cahaya dinamik", tetapi juga sumber cahaya tetap.

Hayat lama: Sumber cahaya LED tanpa filamen, voltan operasi yang rendah, hayat perkhidmatan sehingga 50,000 hingga 100,000 jam, iaitu 5 tahun hingga 10 tahun.

Perlindungan alam sekitar: pengeluaran unsur tidak berbahaya, penggunaan bahan tidak berbahaya, tiada radiasi.

Petua berteknologi tinggi: Berbanding dengan sumber cahaya tradisional, sumber cahaya LED menggabungkan komputer, rangkaian, terbenam dan berteknologi tinggi yang lain, dengan pengaturcaraan dalam talian, peningkatan tanpa had, ciri-ciri fleksibel

Struktur jadual LED

1, kapasiti: 32MB ~ 32GB pilihan.

2, fungsi jam bersepadu, tidak lagi merupakan cakera U tunggal tradisional.

3, skrin LED bersepadu boleh memaparkan penyimpanan cakera U masa nyata sebenar kapasiti dan baki kapasiti, LED Jadual kapasiti penyimpanan adalah sedar

4, port USB2.0 berkelajuan tinggi penuh, status penghantaran data paparan dinamik LED lebih intuitif.

5, bateri litium terbina dalam boleh mengecas USB, tahan lama.


Sepasang:LED periuk membuat malam hitam tidak lagi hanya Seterusnya:Meja LED Boleh Diterbitkan Lampu Berwarna-warni