Meja LED Dengan Proses Pembuatan Khas

- Oct 27, 2017-

Meja LED merujuk kepada jam biasa yang dilengkapi dengan lampu LED, boleh menghantar jam tangan berwarna-warni. Di sini untuk bercakap tentang meja LED terutamanya merujuk kepada tali silikon dengan lampu LED jam tangan LED, dibahagikan kepada LED kuarza silikon jam tangan dan LED silikon elektronik watch.LED meja dengan jam tangan yang lain adalah perbezaan terbesar antara pergerakan di dalam jam tangan yang dilengkapi dengan lampu LED dan paparan LED, fungsi utama ialah paparan LED.

Meja LED merujuk kepada jam biasa yang dilengkapi dengan lampu LED, boleh menghantar jam tangan berwarna-warni. LED menonton jam tangan yang lain perbezaan terbesar ialah pergerakan di dalam jam tangan dengan lampu LED dan paparan LED, fungsi utama adalah paparan LED. Jadual LED berbeza dari bentuk elektronik tradisional LCD, meja LED adalah masa cahaya paparan LED, jadi untuk menjimatkan tenaga dan penjimatan tenaga, Jadual LED melihat masa untuk menekan butang, cahaya kira-kira 3-4 saat, jangan lihat pada masa yang dimatikan negeri, keadaan cahaya yang luar biasa.

Meja LED merujuk kepada jam biasa yang dilengkapi dengan lampu LED, boleh menghantar jam tangan berwarna-warni. Di sini untuk bercakap tentang jadual LED terutamanya merujuk kepada tali silikon dengan lampu LED jam tangan LED, dibahagikan kepada jam tangan kuarza silikon LED dan bentuk elektronik silikon LED.

Meja LED dengan yang lain menonton perbezaan terbesar ialah pergerakan di dalam jam tangan dengan lampu LED dan paparan LED, fungsi utama adalah paparan LED. Meja LED terutamanya LED bentuk elektronik, LED kuarza menonton, LED jeli meja, LED pat pat menonton, LED digital bentuk, meter tenaga LED dan sebagainya.

Meja LED pelbagai fungsi U cakera adalah meja LED bersepadu pertama di dunia, LED kapasiti paparan Jadual U cakera sebagai salah satu cakera U seismik, kalis air, anti-statik menonton U, boleh dengan mudah memaparkan masa semasa, tetapi juga menunjukkan kapasiti sedia ada semasa daripada USB. Saiznya yang kecil dan mudah dipakai seperti jam tangan biasa. Reka bentuk berbentuk arka yang sejuk dan luar biasa. Permukaan dengan kraf khas berasa baik. Bateri litium polimer boleh dicas semula terbina dalam, Jadual LED tahan lama produk digital baru.

Berbeza dengan jam tangan tradisional, jadual LED tidak penunjuk. Diikuti oleh tali silikon yang lembut dan selesa untuk memakainya dengan reka bentuk pelbagai warna yang direka khas, menjadikan kesan visual pengguna berwarna-warni.

Bentuk gula-gula kecil yang indah, fesyen yang comel. Perlindungan alam sekitar: pengeluaran unsur tidak berbahaya, penggunaan bahan tidak berbahaya, tiada radiasi. Meja LED Ia adalah penggunaan cip semikonduktor pepejal keadaan sebagai bahan pendarkil. Biasanya dalam keadaan siap sedia (iaitu, hitam), tekan butang untuk melihat masa, selepas 3 saat untuk meneruskan siaga. Petua berteknologi tinggi: Berbanding dengan sumber cahaya tradisional, sumber cahaya LED menggabungkan komputer, rangkaian, terbenam dan berteknologi tinggi yang lain, dengan pengaturcaraan dalam talian, peningkatan tanpa had, ciri-ciri fleksibel. Sumber cahaya LED boleh menggunakan prinsip jangka pendek warna pendek dan merah, hijau dan biru LED pendek, Jadual LED di bawah kawalan teknologi komputer untuk mencapai perubahan warna dan corak, adalah kawalan bebas dari "sumber cahaya dinamik."

Fungsi butang meja LED

1, tekan butang pendek untuk memaparkan masa nyata: skrin menunjukkan masa semasa 4 saat selepas melompat untuk memaparkan tarikh semasa. Pesanan paparan gambar: Masa - "tarikh.

2, tekan lama tiga saat untuk memaparkan kapasiti: memaparkan jumlah kapasiti penyimpanan 1 saat, kemudian memaparkan kapasiti baki 1 saat, dan akhirnya menunjukkan kuasa bateri semasa%. Jadual LED Apabila kuasa bateri dipaparkan, Jadual LED memegang dan tahan selama tiga saat akan mengira maklumat cakera U sekali lagi. Pesanan paparan gambar: Jumlah kapasiti - "kapasiti baki -" kuasa bateri.

3, cakera U ke dalam komputer: apabila terdapat pemancar data paparan LED berjalan cincin, tiada penghantaran data apabila kuasa bateri.

Jadual LED bagaimana untuk menyesuaikan masa?

kaedah satu

1, butang tekan pertama yang pertama, jam tangan biasa menunjukkan skrin masa, kemudian tekan butang selama tiga saat untuk memasukkan kekunci untuk menyesuaikan mod masa.

2, setiap kali anda menekan butang sekali untuk menyesuaikan bilangan masa terkumpul, tekan LED Table dan tahan tiga saat untuk memasukkan pilihan pelarasan seterusnya.

3, laraskan susunan pilihan: jam - "minit -" bulan - "tarikh -" tahun

Kaedah Dua

1, USB ke dalam komputer.

2, di dalam cakera penyimpanan di dalam untuk membuat dokumen TXT teks, edit masa semasa dalam dokumen selepas menyimpan.

3, cabut palam USB, jam tangan disegerakkan secara automatik ke teks dalam dokumen itu hanya dalam masa.

Banyak yang digunakan untuk menggunakan jam mekanikal bahawa operasi LED beberapa masalah, Jadual LED tetapi sebenarnya tidak kes itu, melalui keterangan di atas, kaedah masa penyesuaian jadual LED sangat mudah dipelajari.

Pengetahuan penyelenggaraan meja LED

Apabila meja LED secara tidak sengaja menyentuh air, disarankan untuk mengeluarkan jam tangan, supaya tidak merosakkan (jam tangan silikon sebagai jam tangan fesyen harga rendah biasanya tidak menggunakan pergerakan kalis air yang tinggi); jangan nampak api dekat atau di tempat gelap Dari tempat itu, perhatikan bateri penuaan kelembapan; Meja LED seperti jam tangan mempunyai habuk, ketika berhadapan dengan air, ambil kain katun kering yang teliti dapat disapu.

Nota: operasi butang bawah air yang ketat, tidak boleh menggunakan bahan kimia untuk membersihkan, untuk mengelakkan memakai dalam medan elektrik yang kuat, untuk mengelakkan penggunaan persekitaran yang sejuk atau panas, Jadual LED mendapati bahawa air atau air, tidak disisihkan sendiri, harus ditetapkan untuk lokasi penyelenggaraan.


Sepasang:LED Ice Bucket Adakah Pilihan Baik Untuk Bar Dan Tempat Lain Seterusnya:Lampu Peringkat LED Main Peranan yang Lebih Penting